icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
23 januari 2016 18:56
6

Yes!! Yes!! I did it!!

Hello friends. Idag körde jag första Lchf rätten. Lchf pannkakor. Mums!! Jag försöker också låta bli dem goda kaffebröd en som finns här och var och som jag blir sugen på. Idag lät jag bli att handla maffigt stora Morotskaka på ett evenemang. Igår lät jag också bli. En sån seger varje gång!! Imorgon måste jag äta havregrynsgröt för att sänka blodfetterna och gå en rask promenad. Så får jag se om 3 månader om det har gett resultat!!! Hoppas hoppas!!! Och samtidigt hoppas jag förstås också gå ner i vikt!! Yes peppad och redo!!

Gillar

Kommentarer

 • 23 jan 2016 19:11
  paloma

  Havregrynsgröt med lingonsylt äter jag varje morgon, jag kan längta till morgonen och min grötsmiley

 • 23 jan 2016 19:13
  Pepp!:-)
 • 23 jan 2016 19:44

  Heja! Om 3 månader har du garanterat ett fint resultat! :)

 • 23 jan 2016 19:59
  Tack fina ni för pepp!! Det känns fint att se vad ni skriver. Så härligt med pepp och uppmuntran!!! Nu gäller det bara att hålla motivationen uppe men det skall nog gå bra. Ha det så gott alla. :)
 • 23 jan 2016 22:20
  Bella50

  Härligt positiv du är. Håller en 👍

 • 23 jan 2016 23:18
  Oki. Tack för bra tips!!! Tack för pepping och komplimanger. Det känns bra. :)

Logga in för att skriva en kommentar.