icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
10 maj 2015 12:04
2

Yes!! Minus igen!!

 Yes!! Minus igen på vågen!! Så skönt att få det. Nu kan jag gå ut och gå igen och känna att det händer saker på vågen och med kroppen. Det är så roligt att det går framåt. Men det är klart att jag önskar att det skulle gå lite fortare men då får jag lägga manken till lite mer. Ja ja. Jag är så glad att det går neråt. Idag skall jag njuta av promenaden även om det inte är lika soligt som igår så blir det ju så skönt med frisk luft och att röra på sig. :)

Gillar

Kommentarer

  • 10 maj 2015 17:07
    utter

    Heja! Ha det skönt ute! :-)

  • 10 maj 2015 17:32

    Hej och tack. Jag har haft en riktigt skön promenad. Det känns bra att ha kommit igång lite mer med promenaderna. Jag behöver det också för kolesterolet. Så bra!! Det har regnat här, kanske fortfarande så jag grunnar lite på om jag skall ut o gå på konsert eller ej. :) Men jag är ändå lite sugen på mer promenad och lite skön musik. :)

Logga in för att skriva en kommentar.