icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
5 maj 2015 09:41
3

Yes i did it!!!!

 Yes i did it!!!! Hurra!! Ner nästan ett halvt kilo. Så skönt. Japp. Jag känner jag är på väg- Idag blir det lite promenad innan jag skall till sjukhuset och besöka pappa. Jag behöver ju röra på mig också för att hålla nere mina kolesterolvärden. SÅ BRA!!! Läkarens rekommendation. Minst 35 minuters pulshöjande promenad per dag eller minst 3 ggr i veckan. Det skall göras idag. Och så är det ju så skönt för att skingra tankarna dessutom. Jag längtar. :)

Gillar

Kommentarer

 • 5 maj 2015 12:50
  utter

  Heja dig! :-)

 • 5 maj 2015 18:47

  Hej på er. Tack så jättemycket. Jag håller i och njuter för fullt. :)

 • 5 maj 2015 12:11
  Tita

  Du har bra flyt nu, håll i det!! Pepp på dig!

Logga in för att skriva en kommentar.