icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
2 november 2019 23:26
2

Vilken dag

Hej. 

Idag ringde en person som ligger mig varmt om hjärtat. Han kom över och vi åt sushi. Så gott och så härligt. I morgon promenad och sedan Trollkarlen från Oz med operan i vår stad. Om 8 dagar ska jag ha gått ner ett halvt kg. Mitt mål. God natt. 

Kommentarer

  • 3 november 2019 06:56
    Bella50

    Låter så härligt det du skriver...och vikten klarar du galant  tror jag...för det är klokt att inte stressa sig ner i vikt. Pepp & lycka till nu 👍

  • 3 november 2019 23:02

    Tack detsamma till dig. :) 

Logga in för att skriva en kommentar.