icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
26 januari 2015 12:01
5

Viktnedgången fortsätter

 Hej alla

Jag var tvungen att väga mig igen när jag hade gått ner så bra igår. Sedan igår hade jag gått ner från 87,3 till 87,2. Visst det är bara 100 gram men ändå neråt och det är det som är så roligt. Idag fortsätter min underbara resa.

Gillar

Kommentarer

 • 26 jan 2015 16:49
  Tita

  Ja, jag menade att det inte gör nåt ens om man skulle står stilla ibland för iallafall jag tycker att det är bra om jag vet att jag fuskat innan. Allt ifrån +-0 är + för mig?

  Du har ju gått ned hela tiden och det är mer än bra!

 • 26 jan 2015 19:30

  Ja, okej. Ja jag har gått ner nästan hela tiden. Det var bara en gång för några veckor sedan som jag hade gått upp. Nu skall jag ställa mig och göra lite kyckling med grädde och Ajvar Relish. Det blir mums. Lite sent men sån är jag med mina mattider. Så gott det skall bli. Härligt. Längtar tills jag får väga mig igen. Får se om jag fortsätter gå ner eller om jag stannar upp. Det visar sig. :)

 • 26 jan 2015 12:13
  Tita

  Grattis till dig, det tillockmed kan vara roligt att det står stilla en vecka så ned 100 gr sen igår är riktigt bra. Pepp på dig!

 • 26 jan 2015 12:16
  utter

  Heja dig! :-)

 • 26 jan 2015 12:36

  Hej. Men jag har inte stått stilla en vecka. Jag har gått ner hela tre sista vägningarna. Så underbart. Men jag kanske missförstod dig lite Tita. Ja, ja. Jag njuter hela tiden. Så härligt. Får se sedan när när jag har tappat en klädstorlek. Det kommer ju att kännas bra. Jag har hört att det brukar vara omkring 5 kg men jag vet inte om det stämmer men spännande är det. Och så ser jag fram emot att ta på mig min nya klänning som jag har köpt. Det blir fräscht när jag tappar lite till så sitter den säkert lite bättre. Eller rättare sagt snyggare bör jag inte har så mycket mage i den. Yipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

Logga in för att skriva en kommentar.