icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
28 september 2015 22:54
6

Velar om att ta ett beslut

Jag vill äta enligt Lchf och det gör jag men jag äter alldeles för ofta kaffebröd. Visst jag äter ibland Lchf kaffebröd men det är lite för ofta. Jag tycker jag har bestämt mig men jag har lätt att ramla dit på kaffebröd. Inte kul. Men jag håller på och försöker peppa mig själv att ta nya tag och att jag skall komma ut på promenader o komma igång på gymträning. Ja, ja. Jag tar en dag i taget och försöker göra det bättre. Så gott jag kan. Just nu fryser jag väldigt mycket. Jag har frysit i 2 dagar nu. Ikväll satte jag på värmen eftersom uppvärmningen inte ingår i hyran här så får vi reglera det själva och idag kändes det att värmen behövde vara på. Jag önskar er all lycka till och hoppas ni har bra inspiration precis som jag önskar det till mig själv. Ha det så gott i höstens tider. :)

Gillar

Kommentarer

 • 29 sep 2015 07:18
  lejonell
  Allt som heter LCHF är inte bra. Kaffebröd är väl exempel på det. Jag åker dit på bröd vad det än kallas och därför får jag avstå. Det suger, men...
 • 29 sep 2015 06:49

  Ja, vi har de flesta något vi ramlar dit på. Det är bara att kämpa vidare. Bra tänkt det där att du vill ta nya tag med träningen. Kanske det kan få dig att glömma kaffebrödet?

 • 29 sep 2015 09:19
  Tita

  Hoppas du hittar tråden igen, då kommer det att löpa på!

  Pepp på dig!

 • 29 sep 2015 08:14
  aregnisw

  Jag åkte själv dit på glutenfritt kaffebröd i febr i år då jag samtidigt inte kunde röra mig p g a min fotoperation och var sittandes och hoppade på kryckor i ca 7 veckor så då tröståt jag nästan varje dag. Jag är ju glutenintolerant men det hindrade mig inte från att inhandla weinerbröd, mazariner m m. Men det satt sig på magen som nu är svår att få bort så man får lida för att man slarvar du. Och jag tror det är bra om du försöker ta en promenad när du känner suget det brukade hjälpa mig och gym är väl bra men då är det mycket lätt att man tycker man varit så duktig så man lätt tar något till kaffet då men det är ju bra att träna men då gäller det att inte äta något onyttigt efteråt. Lycka till smiley

 • 29 sep 2015 10:14
  Bella50

  Du vill, du kan......bara bestäm när, hur, var....så fixar du det utan fikabröd. Pepp 🌹👍

 • 29 sep 2015 13:47

  Tack alla fina för pepp!!! Pepp tillbaks!! Solen skiner ute. Så fint. :)

Logga in för att skriva en kommentar.