icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
18 June 2022 16:59
4

Varit och fikat

Hej

Idag varit och fikat med dottern och hennes familj. Jag måste säga att jag inte uppskattade bakverken så mycket. Tappade lite lusten efter lite glass och några godisar igår. Tror det beror på att jag avhållit mig i veckan. Nu längtar till mat. Har lite Torsk som ligger på tidning. Blir gott. :) 

Gillar

Kommentarer

 • 18 Jun 2022 18:16

  Mysigt med fika med familjen. Det är så viktigt med såna tillfällen. Men trist att du inte uppskattade bakverken så mycket. 
  Gott med torsk! Här blir det lax. Fisk är mitt favorit protein.

 • 18 Jun 2022 19:00

  Hej. 

  Ja det var trist Thoth men njöt desto mer av Torsken med örtkrydda, svartpeppar, tomat och rödlök. 

 • 19 Jun 2022 23:29

  Länge sedan jag åt torsk nu, snart dag och tack för påminnelsen. Ha en fin vecka! smiley

 • 20 Jun 2022 00:24

  Va bra. Då får du också äte lite Torsk. Tack. Det ska jag ha. Jag önskar dig med en fin vecka. 

Logga in för att skriva en kommentar.