icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
4 april 2016 00:33
2

vägt mig igen

Hej vänner. Nu har jag vägt mig igen. Visst hade jag så klart gått upp lite grann när jag ej ätit Lchf men det var hyfsat okej. Promenerade en långis idag i alla fall. Så himla skönt. Känns bra. Imorgon kör jag en igen. Vill och måste hålla igång. Fick en idé om en ny slinga jag kan gå. Det är ju härligt att variera sig vart jag går. I veckan blir det Lax lasagne och spenatlasagne med Mozzarella. Skall bli gott innan jag försöker mig på Lchf igen. Jag har kommit igång att måla tavlor. Får huidning av en konstnär jag känner. Det är öärorikt och roligt. Ha det så gott.

Gillar

Kommentarer

  • 4 apr 2016 07:44
    Bella50

    Lycka till framöver 🌹👍

  • 4 apr 2016 10:13
    Tack Bella. :)

Logga in för att skriva en kommentar.