icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
7 juni 2022 21:16
2

Vad har varit positivt idag?

Vad har varit positivt idag?

En skön promenad

Fått positivt besked på ett värde i kroppen

Inge glass eller godis på några dagar

Börjat på en ny bok med GW

Tagit emot Reikihealing

Så skönt att ha varit rökfri i 24 år & 36 dagar

Gillar

Kommentarer

  • 8 jun 2022 07:27
    Bella50

    Grattis. Jag älskar mitt rökfria liv också. Slutade dec-14...för sista gången...och beslutade mig för att inte Gå Upp i vikt av det... Vilket nog hade varit orsak att börja igen tidigare. Det var då jag gick med i MD. Ett riktigt lyckokast.

    Ha en fin dag 👍

  • 8 jun 2022 18:36

    Härligt Bella. Bra med positiva beslut. 

Logga in för att skriva en kommentar.