icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
3 april 2017 20:30
2

våren är på väg

Hej vänner. Nu är våren på väg och idag var det ju riktigt varmt här där jag bor. Hoppas ni också haft en fin dag. Jag ser fram emot att öka på promenaderna lite till.  Idag har jag varit och slängt skräp på återvinningen. Jag har också vårdat norden på balkongen.  Jag skall fortsätta lite till med att ta bort löv därifrån. Rensa krukorna från löv och ta bort löv från marken.Det är så härligt att vårda.  Befriande. Jag läser också lite böcker. En om Feng shui.  Livet är bra. :)

Gillar

Kommentarer

  • 3 april 2017 22:46
    Bella50

    Vad härligt positivt ditt liv verkar nu. Pepp 👍

  • 4 april 2017 22:20

    Tack. Ja.  Jag är så peppad och målinriktad. Läser Självkänsla nu med Mia Törnblom. Superba. <3

Logga in för att skriva en kommentar.