icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
27 februari 2022 16:12
2

Underbara Söndag

Hej alla ni

Idag har jag varit ute på en ganska lång prommis. Så himla skönt. Känner mig nyttig med mina prommisar. Kom hem och åt Fläskytterfile med den så goda såsen och pressad potatis. Herregud va gott det var. Det var inte sista gången jag gjorde denna rätt. Precis mina smaker av Koriander, persilja, soya, sweet chili, honung & vitlök. Magiskt. I helgen rensat bland mina målningar. Också skönt. Dottern ville titta igenom innan jag gör mig av med dem. Jag önskar er en underbar Söndag. 

Gillar

Kommentarer

  • 27 februari 2022 18:15
    Bella50

    Vi åt också den file´n...den tycker vi blir saftigast. 👏👏

  • 27 februari 2022 18:35

    Ja fantastiskt god. :) 

Logga in för att skriva en kommentar.