icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
15 maj 2015 15:12
4

Tunga suckars klubb

Hej. Med vikten har det ju gått bra ett tag eftersom jag har gått ner tills för några dagar sedan. Vi får väl se i morgon och på söndag hur det ser ut. Men det känns tyngre kring allt som behöver göras när det gäller min sjuka pappa. Det är motigt nu. Nu skall jag gå och lägga mig bredvid katten för jag fryser faktiskt en hel del och vill lägga mig under täcket. Hoppas ni har det bättre. Men man får vara glad för det lilla. Trevlig helg. :)

Kommentarer

 • 15 maj 2015 15:15
  Tita

  Sköt om digyes

 • 15 maj 2015 16:50
  Bella50

  En värmande katt är inte dumt och man blir frusen av att gå ner i vikt samt ha bekymmer för andra. Kram ❤️

 • 15 maj 2015 21:57

  Hej. Tack för pepp!! Ja, det har jag inte tänkt på att man kan bli frusen av att gå ner i vikt. Sedan vet jag inte om jag håller på att bli sjuk för jag är ju lite förkyld. Men så är jag trött också och det gör jag att man blir lite frusen. Nu skall jag bara softa efter maten. Sedan sjunka ner i min sköna säng och sova för natten. :)

 • 16 maj 2015 11:16

  Hej. Okej LissaLo. Jaa, det hör ju ihop med bantning men jag trodde mest att det var för att man började få för lite underhudsfett och ännu har jag ju fett kvar men kanske underhudsfettet har börjat minska då. Ha det så gott alla och tack för kommentarer. :)

Logga in för att skriva en kommentar.