icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
25 maj 2016 20:50
3

Trött gnu loppisfyndar

Hej. Just nu går det så där med min disciplin angående kaffebröd. Jag njuter av det men går knappast ner i vikt. Det begär jag inte. Jag får ha tålamod nu när jag har saknad efter Janne som gick bort. Häromdagen bakade jag jättegott bröd gjort bl.a. på grahams- och vetemjöl, sirap eller honung, aprikoser, russin, valnötter. Underbart. :)

Kommentarer

 • 25 maj 2016 20:51
  Och jag fyndade en Gudrun Sjödenkofta på loppet idag. :)
 • 25 maj 2016 21:10
  Bella50

  Ta det du i den takt som du orkar just nu. 💐👍

 • 30 maj 2016 01:20
  Tack Bella. :)

Logga in för att skriva en kommentar.