icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
28 december 2014 19:00
5

Tredje dagen Yipiiiiiii

Hej vänner. Idag är det dag tre i viktminskningsfasen. Idag har jag varit ute och promenerat och nu sitter jag här med min första som jag tror, LCHFmåltid. Den bestod av min sista gravade lax och sedan löjromsgravad strömming utan någonting till. Det går ju jättebra!!!!!! Det kännns bra att tömma skåpen samtidigt som jag äter det som är bra för mig och samtidigt spar in på pengarna genom att inte gå och handla. Ikväll blir nog min belöning en kopp gott te eller en kopp gott kaffe. Det gillar jag. STARKT JOBBAT SÄGER JAG TILL MIG SJÄLV!!!!

Gillar

Kommentarer

 • 28 dec 2014 22:50

  Bra där! :-)

 • 29 dec 2014 01:04

  Tack för pepp vänner. I morgon skall jag kämpa på igen med en liten promenad och hitta på något gott i matväg. Det blir gött. God natt. Dags att sova.

 • 29 dec 2014 11:46

  Lycka till önskar jag dig. Jag har också precis börjat "IGEN" men denna gången ska jag lyckas och verkligen ändra min livsstil. Hade varit kul om vi kunde stötta varandra lite genom denna resan. Jag ska försöka gå ner ca 17 kg och det ska gå...... Vi är ju i samma ålder och äter LCHF. Det är ju massor med god mat man får äta, gäller bara att sluta med allt socker så mycket som möjligt. Hoppas vi hörs och kan dela våra fram- och motgångar tillsammans!!!!smileysmiley

 • 29 dec 2014 15:00

  Hej

  Så trevligt. Det tycker jag vi gör. Då hörs vi här emellanåt. Idag skall bli spännande att göra Broccoli och blomkålsmos. Ha en fin dag. Kämpa på!!

 • 28 dec 2014 21:37

  När man har kommit undan en dag utan att fuska så är man så nöjd med sig själv. 

Logga in för att skriva en kommentar.