icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
2 september 2022 23:00
3

Träning och nya maträtter

Hej

Imorgon blir det simning igen. Det var en vecka sedan men Promenerat har jag gjort så det är bra. I morgon ska jag göra Krämig Kikärtsgryta med Cashewnötter. Blir nog gott. I helgen ska jag göra Kesogratäng med skinka. Låter gott. Det är så skönt att känna att jag känner mig ok med kroppen som den är. Jag vill ju förstås tappa i vikt men det är för hälsan. För blodtrycket. Just nu längtar jag efter att träffa någon att tycka om och det börjar kännas som att den där personen kommer dyka upp. Jag börjar få förhoppningar. Det känns härligt. Nästa vecka ska jag och dottern ha kräftskiva med Västerbotten & kantarellpaj och kräftor förstås Blir gott

Gillar

Kommentarer

 • 3 september 2022 08:33
  gittan52

  Det hänger nog ofta ihop, vikten och hälsan i övrigt.

  Jag gjorde en 10-veckors test där jag kollade blodsocker och tryck varje måndag och det såg bra ut, även om min vikt (som jag också kollade) varierade något.

  Det är så lätt att vi glömmer bort helheten och bara fokuserar på just vikten.

  Hoppas att den där personen du väntar på snart dyker upp i ditt liv. smiley

 • 3 september 2022 13:39

  Hej Gittan52. Ja det är lätt hänt att se mest på vikten men just nu ser jag mer på alltet. Bra grej att göra en hälsokoll en gång i veckan. Jag har en skrivbok som heter Lufestyle planner som jag skriver i den är inspirerande. Ska skriva lite i den nu innan prommis en. Ska snart ut på en hyfsat lång prommis. Jag var nyss och slängde lite skräp. Skönt. Ska fortsätta med rensning idag. Blir utefter ork och blir befriande. Skulle behöva dammsuga med. Det ska jag få till. Nu lite kaffe. Blev lite Rågform med kräftost, tomat & svartpeppar. Så gott. Önskar alla en skön Lördag. 

 • 3 september 2022 13:44

  Och Tack Gittan52 för dina tankar om att träffa någon. Det hoppas jag med att jag gör. :) 

Logga in för att skriva en kommentar.