icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
10 February 2024 00:18
4

Tappade motivationen lite

Hej

Idag tappade jag motivationen lite och köpte choklad..Nåväl idag var en bra dag på andra sätt. Jag var hos min ena syster. Först hade hon gjort en jättegod färsgryta med lök, morot, köttfärs,spiskummin mm.vi kollade på True detective med Jodie Foster helt okej men lite rörig ibland. God natt o sov gott.

Gillar

Kommentarer

 • 10 Feb 2024 07:37
  MagganD

  God morgon! Ny dag idag, utan choklad. wink

  Den där grytan lät god, i synnerhet som det snöade och var kallt igår... I alla fall här. indecision

 • 10 Feb 2024 08:32
  Bella50

  Bra choklad är inte det värsta man kan ta. Pepp från mig yes

 • 10 Feb 2024 09:40
  pralin

  bara lite choklad ingen större fara. heart

 • 10 Feb 2024 09:59

  Hej alla. 

  tack för pepp. Det blev en hel del choklad men får börja om. Längtar till imorgon födelsedagsmiddag. Ha det gott. pepp till oss alla.

Logga in för att skriva en kommentar.