icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
26 juni 2017 16:24
2

Svårt logga in men hej här är jag

Hej. Jag har tappat mitt lösen så därför jag ej loggat in på länge. Nu har jag skaffat nytt. Jag har varit inne i en period då jag tappar i vikt men så tog det lite stopp för ett tag sedan. Det är väl en platå. Nåväl. Fortsätta kämpa vidare med mina promenader. Ha det så gott på eran väg. Själv travar jag vidare.

Gillar

Kommentarer

  • 26 juni 2017 22:14
    Bella50

    Härligt att "se" dig. Lycka till nu 👏👏

  • 29 juni 2017 15:24

    Tack vänner. :)

Logga in för att skriva en kommentar.