icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
20 mars 2016 02:50
3

Städning på schemat

En härlig dag. Handlat kattmat och tyvärr kaffebröd. Och så började jag städa bänkarna i köket. Så himla skönt. Skall fortsätta och göra mer imorgon. Det känns bra. Imorgon kör jag nog dammsugning, dammning och så tömmer jag bort lite böcker och annat i mitt sovrum inför tapetsering. Det kan ju fortfarande dröja innan dem kommer och gör det men det är ju bra att förbereda. Jag har ju kommit igång och läsa så jag rensar bort böcker på löpande band som jag skall lämna till secondhand hand. Så himla befriande. Nej nu säger jag god natt och sov gott!!

Gillar

Kommentarer

 • 20 mar 2016 07:52
  Bella50

  Du var mig en " nattuggla" 😆👍 gott med organiserad ordning i skåp och lådor.

  låter spännande med tapetsering.👍

 • 20 mar 2016 08:02
  gittan52

  Underbart att röja emellanåt. Det gäller bara att komma igång  smiley

 • 20 mar 2016 11:14
  Hej. Ja det är skönt att rensa och städa. Härliga söndag. Här skall fortsätta med städningen. Ha det så gott. :)

Logga in för att skriva en kommentar.