icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
19 augusti 2016 15:40
8

sorg och trötthet

Just nu känner jag mycket sorg och är väldigt trött. Det är mycket känslor i mig just nu. Men ibland möter man människor i livet som inte gör det lättare. Då kan det bli extra tungt. Idag har jag sovit extra länge. Det var skönt att sova ut. Men jag känner mig lite deppig men det kanske går över snart. Idag tänkte jag åka och handla mat. Jag tänkte göra Spenat och mozzarellagratäng. Den är så god. Jag får hitta på lite mer att äta och köpa hem. Jag gör nog lax och spenat också. På kroppen när jag mäter så har jag gått ner. Det känns skönt. Jag skall försöka mig på en långpromenad lite senare. Det blir bra det. Härliga fradga. Idag har jag köpt begagnade böcker. Jag ser fram emot dem. Det skall bli så roligt. :)

Gillar

Kommentarer

 • 19 aug 2016 16:51
  gasten

  Ha en fin helg !

 • 19 aug 2016 17:07
  gittan52

  i åkte nyligen med 11 papperkassar fulla med böcker till Myrorna i samband med rensning av vår vind.

  Att lägga ut annons på nätet ger inte mycket, så hellre då skänka dem till Myrorna som förhoppningsvis kan sälja några av dem.

  Trist med människor som påverkar oss negativt. Hoppas en skön kvällspromenad kan få dig att må bättre.

 • 19 aug 2016 17:31
  Krusmor
  kram. jag hoppas att böckerna kommer med ro för själen :)
 • 19 aug 2016 17:58
  Härliga fredag skulle det stå. Tack för stöd. :)
 • 19 aug 2016 18:50
  liliten

  Styrkekramar och Pepp‼️

 • 19 aug 2016 22:31
  Bella50

  Hoppas du kommer över,  vad det än är som tynger dig. Kram 😍

 • 19 aug 2016 22:48
  Tack för stöd. Allt blir bättre. :)
 • 19 aug 2016 23:59

  Hoppas du kan lämna det jobbig, har en granne som är trist här, beter sig mycket underligt, alltid roligt med nya böcker kan tyvärr inte läsa just nu, måste försöka få min gråstarr fixad på en ögat, såg för bra så jag kan köra bil fick ingen hjälp. Ska försöka få en remis av optiker, det verkar funka bättre. Men böcker kan man inte vara utan lyssnar på ljudböcker.

  Ha en bra dag

   

   

Logga in för att skriva en kommentar.