icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
23 maj 2022 16:20
2

Sommar, sommar, sommar

Sommar, sommar, sommar. Så härligt med vackert väder och ljumma vindar. Suttit och läst och ätit glass ute på verandan. Så vilsamt. Behövde det för sinnet. Längtar till sommarens utflykter och göromål. Jag vill ha afternoon tea, åka till Klockargårdens Våffleri, till badstranden Hawaii här i Södertälje, äta ute. Ska bjuda dotter och mig på 3-rätters på Restaurang Millers i Stockholm. Vi firar hennes 30-årsdag.blir kul. 

Gillar

Kommentarer

  • 24 maj 2022 10:10

    Det låter helt underbart Nyamig! Jag är också full av sommarnjut och längtar efter att semestern ska vara här och allt härligt jag kommer göra då. Bad, vandring, tältning... Längtar så mycket!

     

  • 24 maj 2022 13:13

    Så härligt Thoth. Vandring är fint det och även bad och tältning. Så underbart. Sommar. Här ska det njutas. :) 

Logga in för att skriva en kommentar.