icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
15 juni 2023 23:20
4

Sommar och dol

He på er alla

Vilken sommar vi fick. Njuter samtidigt som jag egentligen trivs bättre vid 25 grader men jag klagar inte. Det är härligt. Just idag ingen längre prommis utan bara en kortis. Jag har läst ut boken om skogsbad. Den blir en bra följeslagare. Den har ju en del övningar att göra. Så har jag börjat med en bok om forskning på meditation. Lite trist nu i början men hoppas den tar sig. Sedan hittade jag min bok Hjärnstark som var borta men nu återfunnen. Pepp till oss alla. Det går så där för mig med att stå emot sötsaker. Måste ta ett nytt beslut. Ha det gott. 

Gillar

Kommentarer

 • 16 juni 2023 07:50
  Bella50

  En sak i taget...ett steg i taget. PEPP från en som äälskar glass cheekyyes

 • 17 juni 2023 17:58

  Tack Bella. Det behövs. Pepp till dig med och till alla här. 

 • 18 juni 2023 11:59
  mosel

  Jag har också läst Hjärnstark och böcker om skogsbad och meditation, visst är det intressant!  Skogsbad är underbart men jag har inte kört något fullt ut, 4 timmar eller mer, men ett par timmar har det blivit i alla fall. 
  Just nu har jag totalt kommit ur allt med nyttigheter och sötsuget är på topp men jag ska ta nya tag. Jag ska försöka att komma på nyttigare saker som man kan ersätta fikabröd och glass mm med när man känner ett sug. Frukt är ett alternativ. Pepp, pepp!

 • 18 juni 2023 19:30

  Härligt mosel. Kul med liknande intressen på böcker. Ja jag är också för mycket med socker nu. Pepp till oss alla. Jag behöver ta tag i detta Från imorgon tänker jag. Ha det så gott. 

Logga in för att skriva en kommentar.