icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
28 december 2019 23:57
1

Snart nytt spännande år

Hej alla. 

God fortsättning till er. Jag känner mig motiverad till olika förändringar. Vissa Shoppingfria månader, mindre kaffebröd, mer promenader och andra förändringar. Så kul. Idag blev det 50 minuters promenad. Jag började med att jag skulle gå 20-30 minuter men eftersom jag gick ändrade jag hela tiden hur långt jag skulle gå. Bra jobbat till mig! :) 

Gillar

Kommentarer

  • 29 december 2019 08:42
    Bella50

    Verkligen. Gott nytt spännande år väntar 👍

Logga in för att skriva en kommentar.