icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
6 februari 2022 18:27
2

Snart ny vecka

Hej på er. 

Jag ser fram emot Tisdag då vi ska fira min födelsedag och äta speciellt goda pizzor tror jag. Sådana med italiensk salami, portobello m.m. En av pizzorna var med både calamares, musslor bl.a. Det är sådana glädjeämnen som behövs nu. Det blir roligt. Annars önskar jag er en ny, fin vecka. 

Gillar

Kommentarer

  • 6 februari 2022 19:25
    Bella50

    Passar på att 💐 gratulera 💐 dig redan nu...och visst ska du fira med pizzaen sån dag. 

    Calamares har jag längtat efter så länge...men inte hittat nånstans. 

  • 6 februari 2022 22:20

    Tack Bella50. Ja det ska bli kul. Och gott. Hoppas du hittar Calamares. 

Logga in för att skriva en kommentar.