icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
24 februari 2022 23:33
3

Snart helg

Hej

Snart är det helg igen. Skönt. Imorgon får matleverans och så ska jag göra Fläskytterfile med koriander, persilja och med smak av sweet chili, honung och vitlök. Har köpt Vegfärs också så det blir mer vegetariskt sedan. Längtar till mer vår med promenader, löpning, styrkepass hemma samt plantering och blommor. Det behövs med den glädjen som det ger. Och rensning hemma. Allt det ger glädje. Jag önskar er en trevlig helg och pepp. 

Gillar

Kommentarer

 • 25 februari 2022 06:59
  MAS63

  Jepp - snart weekend, ser fram emot denna eftersom barnbarnen kommer över natt. Så det kommer att bli livat och mycket action. Våren väntar på sig här hos oss. Det snöar som bäst och graderna håller sig under noll. Så än får vi vänta. Ljusare för var dag i alla fall. Ha en skön fredag och njut av den underbara mat du kommer att bjuda på idag!

 • 25 februari 2022 08:21
  Bella50

  Här väntar vi också på vårens livgivande energi...för de depåerna är ganska låga nu.✌️

   

 • 26 februari 2022 01:15

  Hej

  Va trevligt för dig Mas63. Ha så mysigt. Kvällens mat blev god men idag blev det ganska onyttigt med godis, semla oc grädde maten. Bättring nu. Ha det gott. Ja Bella50 nu behövs verkligen vårens livgivande energi. Längtar. Tänker försöka börja löpträna lite. Känns peppande. Ha det gott. 

Logga in för att skriva en kommentar.