icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
8 juli 2024 14:12
7

Snart åka på klosterretreat

Hej

Imorgon åker jag och dotter på klosterretreat på heliga Hjärtas kloster. Det ligger vid Ombergsliden strax utanför Vadstena. Det blir min femte gång jag bor där. Det är så fint hos nunnorna och att se hästarna i hagen eller möta hästarna mitt i skogen när man går på spångar. Det är en WOW upplevelse.Det finns en butik på klostret där dem säljer ljus, böcker och lite smått och gott. Det brukar också vara fint att vara med på några mässor som nunnorna har. Jag längtar också till att gå ut och promenera och titta på utsikten. Det blir bra för kropp och själ. Nu ska jag vila och läsa.

Gillar

Kommentarer

 • 8 juli 2024 14:20
  Maloue

  Låter som helande för kropp och själ. Nästan lite avundsjuk. Njut !

 • 8 juli 2024 15:12
  MagganD

  Det låter verkligen skönt och avslappnande! Är det ett tyst retreat?

 • 8 juli 2024 15:17

  Tack Maloue. Ja MagganD. Det är en tyst retreat men det finns ett fikarum. Där får man prata men det är ju skönt att mest vara tyst.

 • 9 juli 2024 09:00
  Bella50

  Åh, det låter riktigt " helande" yes

 • 9 juli 2024 09:09

  Hej Bella

  Ja, det är ett fantastiskt fint kloster  naturupplevelser, hästar, sinnesro, god mat och tid för reflektion och lugn. Ha det gott Bella

 • 9 juli 2024 09:24
  Bella50

  Du också. Hoppas vädret står er bi så ni kan vara ute lite också.yes

  Vilken bra ide'att göra det med dottern....fast jag & min skulle nog inte kunna vara så " tysta".

   

 • 9 juli 2024 09:37

  Tack

  Ja hoppas det blir fint  annars har jag regnkläder. Dottern har småbarn så hon har största behov av tystnad men jag tycker också det är väldigt skönt.

Logga in för att skriva en kommentar.