icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
22 april 2022 22:25
2

Skönt med helg

Hej Hej

Nu blir det skönt med helg. Bra med promenader men haft så svårt med sötsakerna men idag gått bra i alla fall. Jag är glad för varje dag. Tar en dag i taget. Idag fick jag ett dödsbesked. En gammal vän som gått bort. 61 år gammal bara. Cancer. Det är den 3:e på ca 3 månader. Cancer alla 3. Pepp till alla med vikten. 

Gillar

Kommentarer

  • 23 april 2022 07:29
    MAS63

    Aldrig trevligt med dödsbud - stå stark i sorgen heart

    Gillar din strategi om "en dag i taget" - den fungerar alltid och den ger resultat!

  • 23 april 2022 10:41

    Tack så mycket. Ja En dag i taget fungerar. Ha det gott på helgen. 

Logga in för att skriva en kommentar.