icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
29 April 2015 12:53
2

Skönt, lägsta vikt

Hej. Vågen stod på lägsta vikt. Hurra. Visst hade det varit skönt att om det stod på minus men lägsta vikt är ju bra. Idag har jag känt mig ganska trött men nu är det kaffetajm. Sedan har jag ett möte inbokat och så skall jag nog åka iväg lite sedan. Får se hur jag gör. Ha en fin dag. Här njuter jag av björkarna utanför fönstret och snart skall det ätas lite Rättikagratäng igen. Mums!!!

Gillar

Kommentarer

  • 29 Apr 2015 12:57
    utter

    Grattis till lägstavikt! :-D

  • 29 Apr 2015 13:35

    Tack så mycket. :)

Logga in för att skriva en kommentar.