icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
13 maj 2022 21:49
2

Sköna Fredag

Hej

Det är så skönt med Fredag. Har målat klart en målning idag. Blev nöjd. Blev en kortare promenad. Sedan haft mysigt Fredagsmys med Drömpyramiden och Masked Singer. Ser fram emot mer måleri, promenader, städning, läsning och kanske lite rensning. Allt efter ork. Trevlig helg. 

Gillar

Kommentarer

  • 13 maj 2022 22:10
    Liljane

    Blev samma TV program här. Trevlig helg till dig också !

  • 13 maj 2022 22:15

    Tack Liljane. :) 

Logga in för att skriva en kommentar.