icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
31 januari 2023 16:03
6

Ser över mitt matintag

Hej

Sedan jag tog bort sötsakerna så behöver jag förändra lite i vad jag äter för mat. Behöver tänka mer på att få i mig mer proteiner och fibrer. Jag äter ju mycket mer fibrer men behöver fortsätta på den vägen. Så kollar upp och förbättrar och förändrar. Jag har sedan jag tog bort sötsakerna fått problem med att somna. Somnar mellan 2-4 på natten. Kan ha andra orsaker med. 

Gillar

Kommentarer

 • 31 januari 2023 16:07
  MAS63

  Inte bra det där med att du inte kan somna. Kanske litet melatonin skulle hjälpa? Dock - super att du lyckats få bort sötsakerna från din diet, Bra jobbat!

 • 31 januari 2023 16:11

  Hej. Nej. Det är väl inte så bra. Men ska ta upp det med sjuksköterskan jag går hos. Tack. Känns superbra utan sötsaker. 

 • 31 januari 2023 16:58
  Digitali

  Jag har samma problem just nu och den gemensamma länken är sötsaker. Nu kan jag sova hur länge jag vill är sjukskriven just nu.

 • 31 januari 2023 19:38

  Hej Digitali. Har du också svårt att somna och har låtit bli sötsaker? 

 • 31 januari 2023 23:23
  Digitali

  Nyamig ja det har jag, men somnar jag sover jag 

 • 1 februari 2023 00:46

  Digitali, precis som jag då. 

Logga in för att skriva en kommentar.