icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
13 oktober 2015 19:15
4

Ser fram emot veckan

Så spännande att se om jag går ner i veckan. Ser därför fram emot det. Äter gott. Skall också bli spännande att se nästa goda maträtt jag skall göra. Imorgon blir det köttfärs med chili som jag fått av en vän. Får se hur stark den är. Det blir zuccini till. Gott. Sedan är jag inne på att göra en Kyckling gratäng med oliver och creme fraiche. Härligt med god mat. Ha en härlig vecka. :)

Gillar

Kommentarer

 • 14 okt 2015 11:11
  Tack. Ja så skönt att vara igång igen.
 • 13 okt 2015 19:23
  gasten

  Du får också ha en bra vecka !

 • 14 okt 2015 00:11
  Tack gasten fina du. Det skall jag ha. :)
 • 14 okt 2015 07:55
  Tita

  Skönt att du är igång igen lycka till!

Logga in för att skriva en kommentar.