icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
8 juli 2015 11:11
2

Ser fram emot ljusare tider

Hej. Ja, det är ju ljust ute förutom lite regn idag men det behövs säkert det också. Men jag ser fram emot ljusare tider då jag fortsätter gå ner i vikt igen. Det är roligt att ha det att se fram emot. Härligt. :) Jag skall försöka fortsätta med mitt Lchf så blir det nog bra. Jag skall tömma kyl och frys för det behövs så kan det nog bli lite mer Lchf i alla fall. Jag kommer inte sköta det exemplariskt eftersom jag har någon pastarätt i frysen men jag känner att jag är på rätt väg. Nyss har jag varit och vaccinerat ena katten. Det gick bra men hon fräste lite men nu är det gjort. Idag känns det som lite läsväder. det skulle vara bra att få läsa igenom någon bok för jag behöver rensa bland böckerna också. Onödigt att ha böcker liggandes som ej är bra eller är olästa. Ha en fin vecka allihopa och lycka till på viktresan. :) 

Gillar

Kommentarer

  • 8 jul 2015 12:12
    Bella50

    Pepp på vägen från mig 🌹👍

    Vi vaccinerar våra katter i början av året...då är dom mera inne och går då att få tag i samtidigt. Bilresan är värst tycker dom. Elsa svettas så hon och buren är alldeles blöta. Dom andra två jamar och flämtar .

  • 8 jul 2015 13:27

    Hej. Ja det är inte populärt för dem att åka bil. Jag vaccinerar en nu och den andra i januari. Tyvärr inte samtidigt men det kanske går att jämka så det går att göra det samtidigt men det får nog vara så här. Det är ju ändå bara 2 ggr om året som det blir för dem 2 katterna. Tack för pepp. Nu skall här ätas köttbullar. Sedan skall jag eventuellt På vägen blir det nog att inhandla lösviktsgodis för nu vill jag ha det för jag har varit sugen på det i 5 dagar nu. Ha det så bra. :)

Logga in för att skriva en kommentar.