icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
8 maj 2015 17:28
4

Ser fram emot helgen

 Hej. Nu är det fredag och disken är diskad. Jag skall snart åka iväg med mina vänner. Det skall bli trevligt. Sedan fortsätter jag nog att städa här hemma. Det skulle kännas bra. Kylskåpet behöver städas ur. Sedan behöver jag plocka bort bland alla saker som ligger framme så det blir lättare att dammsuga. Jag ser fram emot helgens viktminskning för det tror jag att det blir. Byxorna jag har på mig börjar sitta lite lösare på mig, Det känns ju riktigt bra det. Så här under våren och sommaren/hösten blir det nog en del nya klädinköp. Lite i taget för jag har tandläkarbesök som behöver göras också som kostar. I morgon blir det en spännande konsert med vår välkända trubadur här i stan. Han sjunger i kyrkan så det är ju fri entré och det skall bli underbart. Det behövs lite roligt att se fram emot när det är tungt runt omkring. Och jag ser verkligen fram emot i morgon kväll. Jag önskar alla en underbar helg och stort lycka till med sin vikt. :)

Gillar

Kommentarer

 • 8 maj 2015 19:11
  Krusmor
  Det låter som en skön helg :) Pepp!
 • 8 maj 2015 23:16

  Tack. Ja det känns faktiskt riktigt bra. Nu har jag även en långis promenix inplanerad också. Lite har jag städat men ännu inte tagit tag i kylskåpet. Det får bli under helgen, Börjar bli trött nu. God kväll. :) Och sedan god natt. :)

 • 9 maj 2015 20:50
  utter

  Hoppas du hade det trevligt! :-)

 • 9 maj 2015 22:32

  Hej. Om konserten ikväll. Jag säger bara WOW!!! Vilken röst och feeling han har. Helt fantastisk konsert. Det har varit underbart. Före det promenerade jag i solen och satt nere vid bryggorna i solen med en kopp kaffe. Så gott och mysigt och så passade jag på att kolla lite på en snygg man också. Så härligt. :)

Logga in för att skriva en kommentar.