icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
4 juli 2024 22:22
4

Semestrar nära havet

Hej

Bor i stuga i närheten av Gålö havsbad. Igår gick vi en prommis längs med stigar och klippor. Det var ett rikt fågelliv. Några fåglar som såg ut som tärnor var jättevackra och flög längs med havet. Det var fantastiskt vackert. Lägger ut lite bilder. Är här med dotter, sambon hennes och barnbarnen. Det blev en lyckad semester men imorse vaknade jag med ont i kroppen, halsen och har känt mig febrig fastän jag inte hade någon feber. Mycket prommisar men har varit väldigt uttröttad. Pepp till oss alla. Ha det gott i sommar.8e51b729-ec59-4c67-814e-b9f4daa660b0.jpg

Gillar

Kommentarer

 • 5 juli 2024 07:50
  MagganD

  "Nära havet" är onekligen speciellt, säger jag som vuxit upp i Kalmar. Det ÄR något särskilt med havsluften! 👌

  Mitt Forever Home är ganska långt från vatten över huvud taget, men underbart på sitt sätt. 👍🥰

  Ha en fortsatt fin semestervistelse! 

 • 5 juli 2024 11:08

  Vackert! Hoppas du kryar på dig!

 • 5 juli 2024 11:50

  Hej MagganD och Lady G. Ha det fint ni med.

 • 6 juli 2024 16:50

  Hej MagganD

  Jag bor inte heller vid havet även om jag skulle önska det. Därför njuter jag extra mycket när jag är vid havet. 😀

Logga in för att skriva en kommentar.