icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
11 oktober 2015 22:13
4

segt men går neråt sakta

Åååååh va segt det går men det går i alla fall neråt. Men jag har ännu inte kommit tillbaka till min lägsta vikt sedan jag började med Lchf. Men jag får vara glad att det ändå går neråt. Det gör mig glad. Bra med promenader nu. Det känns bra!!! Nu ser jag fram emot viktnedgång förhoppningsvis i veckan. Man får ju hoppas!!! Jag Önskar er o mig själv stort lycka till!!!

Gillar

Kommentarer

 • 13 okt 2015 01:08
  Tack för all pepp o påminnelse om platåer. Ikväll åt jag Mascarponeost efterätt med hallon sås. Njöt av det. Pepp pepp!!!
 • 11 okt 2015 22:24
  Bgitta

  Lycka till, pepp

 • 11 okt 2015 23:29
  gasten

  Det går lite trögt här också, de två första månaderna gick det väldigt bra men nu har jag varit med här i fem månader. Man hamnar ju på en platå emellanåt som det står still, det är bara att ha tålamod. Pepp till dig och lycka till !

 • 12 okt 2015 07:45
  aregnisw

  Då önskar jag dig med lycka till i veckan yes

Logga in för att skriva en kommentar.