icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
13 april 2016 00:27
5

Samlar ny motivation

Hej vänner. Jag samlar ny motivation inför att äta Lchf igen. Är i en tung fas av sorg så jag behöver eran pepp. Jag kommer ut lite på promenader men inte mycket. Nu skulle jag gärna gå men det är lite sent. Jag skall försöka peppa mig för fler promenader. Jag behöver det både för mitt känslomässiga mående och för kroppen. Jag lagar i alla fall väldigt god mat men ej Lchf. Bara ibland. Så måttot nu är Att ta nya tag. Go for it!!! Trevligt att blogga här igen. Se you soon.

Gillar

Kommentarer

 • 13 apr 2016 06:18
  52Stinas

  Låter ungefär som jag. Kommit bort från LCHF till viss del. 

  Följer inte alls Kickstartsprogrqmmetmhär. Delvis beroende på att det är fler i hushållet som. Inte vill äta det som ingår i det. Knappt äta lxhf heller. 

  Dels fyllde vi frysen före jul. Det måste användas upp. Jag är väl inte eå duktig på qtt hitta på annat.

  Motion ja, ett mer än sorgligt kapitel för mig. Pga skadat knä/ben och mycket dålig balans har det blivit allt svårare för mig även att bara gå. 30 min dka ci inte fundera över. 

  Så Nyamig- ska vi försöka hålla oss på banan tillsammans? 

   

 • 13 apr 2016 06:21
  52Stinas

  Lite till

  - in och tittade på din profil. Du har ju gått ner mer än nio kg! Du ligger mer än 20 kg under mig. GRATTIS!

 • 13 apr 2016 07:32
  Bella50

  Att följas åt och peppa varann är en bra strategi. Lycka till båda två 🌹👍

   

 • 13 apr 2016 07:41
  paloma

  Du kanske inte ska äta Lchf utan försöka äta nyttigt ändå, det blir inte bra att tvinga sig till något man inte är motiverad för.

  Försök att komma ut och gå en promenad varje dag, det är jättebra för att höja humöret. När jag är stressad, ledsen eller har för mycket att fundera på, så blir allt mycket lättare när jag gått min raska promenad på mellan 45-90 minuter. Ha gärna en bra bok i hörlurarna, så får du ännu mer hjälp att koppla bort negativa tankar.

  Sedan jag fick med min yngsta dotter på mina promenader, har hon blivit mycket gladare och mindre stressad. Hon säger själv att hon har fått så mycket energi.

  Lycka tillsmiley

 • 13 apr 2016 11:04
  Gärna Stina. Vi kan peppa varann. Tack alla för pepp och era kommentarer.

Logga in för att skriva en kommentar.