icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
24 april 2022 19:50
4

Så skönt med promenader

Hej

Det blev en långprommis idag. Längtar efter mer promenader för det är ju så bra för både kropp & själ. Jag känner att mitt mående har lyft idag. Ska försöka ta en långis i morgon med. Jag vill beställa hantlar också så jag får köra lite styrka. Och så har jag tänkt börja springa.. Kanske det blir imorgon. Beror på om det är milt för om det är kallt har jag inga bra löpträningskläder. Då blir det snabb prommis istället. På Tisdag är jag bjuden på middag. Det blir trevligt. Ha det gott alla. Pepp, pepp. 

Gillar

Kommentarer

 • 24 april 2022 20:05
  MAS63

  Jag föredrar promenader, de fungerar lika bra som att springa då man vaktar vikten. Så för fettförbränningen har promenader visat sig vara bättre för mig - viktigt är då att hålla god fart och iatt min promenad innehåller olika intervaller ( ex. att jag håller samma goda fart i en uppförsbacke som på rakan)

   

 • 24 april 2022 20:21

  Hej. Bra där med goda intentioner. Du inspirerar. Jag älskar att promenera men vill börja springa för att få ner mitt blodtryck lite till men kommer nog försöka få till löpning 1-2 ggr i veckan. Jag är inte säkert jag har disciplinen så får vara glad om jag kommer igång lite grann. Annars fortsatt promenader och försöka få in intervallträning. Hittills varit ganska lugna prommisar så behöver få upp lite fart. Heja oss och alla andra. 

 • 25 april 2022 11:25

  Jag älskar promenader, särskilt långa. Beställ hantar, jag är så tacksam över mina. Jag tränar inga långa styrkepass (har varken motivation eller kunskap om övningar) men tycker att mina 15-20 minuter redan gjort skillnad på min armstyrka. 

 • 26 april 2022 14:25

  Åååh Tack Thoth. Ja jag ska göra det. 4kg tänkte jag. Ser fram emot det. Ha en fin vecka. Jag älskar också mest de långa promenaderna. Dem ger sånt välmående. 

Logga in för att skriva en kommentar.