icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
5 juni 2023 13:54
2

Provar göra Ramslökspaj idag

Hej

Kom på idag att jag kan prova göra Ramslökspaj idag med Ramslök, ost, soltorkade tomater. Låter gott. Har tydligen fått lite nya matinspiration sedan jag fick massa Ramslök. Gotteli gott. Snart liten prommis. 

Gillar

Kommentarer

  • 6 juni 2023 09:36

    Låter gott, skriv gärna och berätta sen hur den blev. Önskar dig en fin nationaldag! smiley

  • 6 juni 2023 10:13

    Tack Johan Detsamma önskar jag dig. Pajen blev okej. Inte jättegod men ok. Borde ha lagt i mer ingredienser. 

Logga in för att skriva en kommentar.