icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
28 March 2024 16:32

Prommisar är livet

Hej

Det blev en liten prommis nyss. Tog bussen sedan till affären men gick hem. Nu har jag äntligen köpt ägg för ska göra kokt Torsk med äggsås. Så himla gott.  Idag läst i en bok som jag heter 'Bröd och mjölk'. Sedan ska jag läsa 'Himmel över Alaska'. Kul med olika sorters böcker. Det har i alla fall varit en del prommisar I veckan. Imorgon leverera presenter till en god vän.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.