icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
5 maj 2020 00:03
3

Promenaderna avlöser varann

Hej

Det är så skönt med bra promenader. Ofta och hyfsat långa. Jag skulle vilja gå ännu längre men behöver bättre skor. Jag hade beställt men dem var för små så behöver returneras. Ja ja. Huvudsaken att jag håller i promenaderna. Så skönt. :) 

Gillar

Kommentarer

 • 6 maj 2020 08:29
  gittan52

  Bra skor är nog det viktigaste klädplagget, tycker jag. Framför allt när vi promenerar. 

  För egen del vågar jag aldrig skicka efter skor eftersom jag behöver prova ordentligt. Men kanske blir det så nästa gång om risken för covid-19 fortfarande finns. Jag har riktigt bra skog nu så då kan jag ju beställa hem samma typ och storlek.

  Håller med dig att det är en underbar tid att promenera i!

 • 7 maj 2020 00:41

  Ja. Nya skor ligger på prioriteringslistan. Ha det gott. 

 • 7 maj 2020 00:48

  Ja. Nya skor ligger på prioriteringslistan. Ha det gott. 

Logga in för att skriva en kommentar.