icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
26 januari 2020 23:05
2

Peppad på bra vanor

Hej alla matvänner här

Jag har gjort en minneskarta för några månader framåt. Som en lista med tips på bra vanor att göra. Lite allt möjligt som jag mår bra av. T.ex. att äta mer på det jag har hemma. Då spar jag pengar. Undvika sötsaker på vardagar. Spar också pengar. Mer promenader som redan är mål fortsätter jag med. Och mera bra vanor. Yes!!! 

Gillar

Kommentarer

  • 27 jan 2020 07:20
    Bella50

    Det är rätt inställning. Pepp👏👏

  • 27 jan 2020 11:45

    Tack. Pepp till er. :) 

Logga in för att skriva en kommentar.