icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
4 maj 2022 22:05
3

På god väg nu

Hej hej

Nu är jag på god väg. Inte helt perfekt men bättring i alla fall. Åt en glass i Måndags och en risifrutti idag men har ju minskat betydligt i mängd på glass och godis. Inte så många dagar än men det går framåt. Bra med promenader. Känns gott. Köpt bröd som jag tror är bra i alla fall (Rågkusar) och ätit med ägg och kaviar. Kaviar har säkert socker i sig men gott att njuta också med en kopp te. Jag är lite stolt över mina framsteg sista 3 dagarna. Känns så bra. Ska göra ett ryck med hemmet också. Lägga undan en skivspelare vars stereo fått gått vidare till grovsoporna. Sedan ska jag röja en klädhög. Och orkar jag mer så tar jag en pappershög med. En sak i sänder. Det är ju en dag i morgon med men alltid skönare att ha gjort lite fräschare innan sovdags. Pepp till alla och mig själv i allt ni/jag företar er/mig. God natt

Gillar

Kommentarer

 • 5 maj 2022 06:06
  MAS63

  Bravo! Fint att du hitta det som fungerar för dig just nu. Jag tror starkt på detta med att röja undan det som ligger och skräpar. Det blir lättare att vara i vardagen vilket i sin tur ger mer energi till att ta itu med det som får en av väga för mycket.

 • 5 maj 2022 08:51
  Bella50

  Håller med... Pepp 

 • 5 maj 2022 09:35

  Hej

  God morgon. Ja visst är det positivt och bra att röja Mas63 och Bella50. Jag tycker det är så befriande också. Skönt. Idag fortsätter jag att plocka undan lite kläder som blivit liggande. Jag önskar er en fin Torsdag. Pepp pepp. 

Logga in för att skriva en kommentar.