icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
5 augusti 2022 14:28
2

Ösregn, då njuter jag

Hej

Idag fick vi ösregn här i Södertälje. Det är så himla skönt. Gick ut en stund i regnet. Så härligt att få lite regndroppar på sig. Ingen simning varken igår eller idag. Har ingen ork att ta mig dit. Låg energi men kommer nya dagar. Jag önskar er en härlig Fredag och helg. 

Gillar

Kommentarer

 • 5 aug 2022 15:10
  paloma

  Här har det också regnat en del, igår hade vi över 30° mot dagens 18°. Jag vet att vi behöver regn men jag älskar sol och värme🌞

  Tack detsamma!

 • 5 aug 2022 15:33

  Hej Paloma

  Javisst är det härligt med sol och värme med men när det varit ganska varmt med hög luftfuktighet är det skönt med lite regn emellan. Idag har jag diskat och plockat undan inför barnbarnet som kommer imorgon. Och så råkade jag tappa en liten ask med massor av småspik och nubb så nu har jag nyss plockat upp alla småspikar och blir dammsugning med. Önskar dig en härlig Fredag och helg. 

Logga in för att skriva en kommentar.