icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
9 oktober 2020 21:04
4

Önskar er God helg

Gokväll. 

Jag vill önska er en God Helg. Ta hand om er. Hoppas ni får en riktig myshelg. Idag hämtade jag paket. En Madonna i porslin och en hushållsvåg. Skrivit inköpslista på sådant jag behöver till hemmet. Här har jag myst och ätit popcorn och dricker en god kopp te nu. Myshelg. 

Gillar

Kommentarer

 • 9 oktober 2020 21:11
  klaraelv

  Låter som en bra början på en mysig helg, drack själv en kopp te för bara en liten stund sedan. Nu blir det att försöka se ett eller två avsnitt av en serie innan jag slår igen ögonen. Ska åka tidigt till gymmet i morgon.

 • 9 oktober 2020 21:50

  Yes. Tack. Va mysigt kolla serier. Lycka till på gympass i morgon. Jag skulle vilja köpa ett par hantlar. Kollar Idol ikväll. 

 • 10 oktober 2020 05:56
  klaraelv

  Tips om du ska köpa hantlar bör de vara sånna som du sätter viktskivor på, då kan du använda dem till olika övningar och du 'växer' inte ur dem i första taget.

 • 12 oktober 2020 00:34

  Ok. Tack. 

Logga in för att skriva en kommentar.