icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
27 november 2022 12:05
4

Önskar er en trevlig 1:a Advent

Hej

Jag önskar er en riktigt fin 1:a Advent. Här blev det pyntat igår kväll. Det är bara gardinerna kvar som ska upp idag. Det ska bli mysigt. Jag har minskat på sötsakerna men behöver fortfarande minska mer eller helst ta bort helt. Svårt men en dag i taget. Papp till mig själv och alla. 

Gillar

Kommentarer

 • 27 november 2022 12:40

  Ja, vi plockade fram igår, så nu är det bara lite småplock kvar. Steg för steg ska vi nå våra mål, eller hur? Pepp!

 • 27 november 2022 20:24

  Hej. Ja nu provade jag med ett par julgardiner jag inte använt på år och dar. Det blev så fint. Härligt att nå sina mål med hemmet. Mål med vikten kommer väl i sinom tid. 

 • 27 november 2022 21:01
  paloma

  Vi har bara plockat fram lite julbelysning ännu, resten får komma under veckan.

  Önskar dig detsamma!🙂

 • 28 november 2022 16:13

  Hej Paloma. Ja det funkar ju bra det med. :) 

Logga in för att skriva en kommentar.