icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
11 april 2015 00:28
2

Nya tag Nya recept Nytt liv

 Här skall tas nya tag. Göra lite nya recept på Lchf. Har fuskat lite men det blir ändring på det nu. Här skall tappas mer i vikt. Mer än vad som har varit sista tiden även om jag faktiskt gick ner härom dagen. Så det är bra. Men nu är jag trött. Dags att sova för natten. Förhoppningsvis promenad i morgon. Lycka till allihopa här. Själv tänker jag jobba på!!!

Gillar

Kommentarer

  • 11 apr 2015 19:35
    Jessand

    Själv blev jag plusmedlem igen för att få tillgång till lite recept och inspiration här på sidan smiley

  • 12 apr 2015 00:18

    Hej. Ja, bra Jessand. Jag skall hoppas på medgång på vägen. Nu är det dags att gå och sussa. God natt och sov gott. <3

Logga in för att skriva en kommentar.