icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
18 juni 2016 12:15
3

Nya tag med vikten

Nu är det nya tag med vikten. Jag har tappat motivationen p.g.a. vissa orsaker men det är bara att ta nya tag. Va roligt det skulle vara om jag började gå ner igen. Yes! ! Nu iväg o hjälpa en kompis packa upp efter flytt. Ha en fin helg. :)

Gillar

Kommentarer

 • 18 jun 2016 15:22

  Tack det samma! Pepp!

 • 18 jun 2016 22:32
  Bella50

  Roligt att höra. Man ska ha planer...lycka till nu 👍

 • 19 jun 2016 00:02
  Tack så mycket. Just nu känner jag mig väldigt motiverad så skall ta en dag i taget och hoppas det fortsätter så. Imorgon vill jag promenera och åka och handla mat. :)

Logga in för att skriva en kommentar.