icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
17 maj 2021 00:03
1

Nya tag

Hej

Jag ser att det inte hänt så mycket på min vikt. Jo, sedan jag gick med här 2014 har jag gått upp 2,1 Kg. Jag har tappat motivationen då och då. Men ger inte upp. På sistone avhållit mig från sötsaker en hel del men igår var jag på 1-årskalas så då tillät jag mig festa på godsaker men nu nya tag. 

Gillar

Kommentarer

  • 17 maj 2021 08:19
    Bella50

    Man kan nog äta allt----men inte alltid. 

    Hoppas du inte väckte "sötsuget" utan njöt just då.

    Lycka till framöver yes

Logga in för att skriva en kommentar.