icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
29 maj 2015 23:36
2

Nya mål

Nu är det nya mål som hägrar. 13,7 kg kvar till målvikt. Så gått ner 8,9 kg. Nu är det bara fortsättningen kvar. Det är kul. I morgon skall jag prova jeans som jag ej kunnat ha. Så får jag se. Spännande. Det blir nog en ny garderob med kläder som behövs. För det gör ju rätt stor skillnad med 10-22 kg. Då sitter ju inte kläderna bra sen men det är lite nya lyxproblem

Gillar

Kommentarer

  • 30 maj 2015 07:38
    Tita

    Heja på dig!!

  • 30 maj 2015 10:32
    Bella50

    Grattis Nyamig 🌹👍

Logga in för att skriva en kommentar.