icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
2 december 2019 13:04
1

Ny vecka - nya tag

Hej vänner

Ny vecka - nya tag för mig. Det känns bra. Jag är så tacksam att det är Måndag  idag blir det Kyckling och ris på menyn. Gott. Kanske någon god sås. Pizza skulle jag också kunna göra för jag har ett pizzaset med pizzadeg, tomatsås. Jag har ju Feta och rödlök. Skulle kunna köpa färska champinjoner. :) Just nu när det är lite skralt får använda det jag har i kylen. Då blir promenad och köpa svamp också. Jag önskar er en fin vecka. :) 

Kommentarer

  • 3 dec 2019 07:25
    Bella50

    Detsamma till dig 👍😃

Logga in för att skriva en kommentar.