icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
9 december 2019 23:59
2

Ny vecka

Gokväll. Jag ser fram emot resten av veckan. Med promenixar, betalningar som ska göras. Det är så skönt att få sådant gjort. Skrivit julkort. Skönt. Jag hade massa fina från Mun- och Fotmålarna som låg. Jättevackra. Nästa vecka blir det handling på ett bra ställe. Haft en skön kväll. Nu lite gott te. Fick en Pukkate kalender av dottern. Och det blir den femte sorten jag provar. Hittills har alla varit goda. Ha en fin vecka. 

Gillar

Kommentarer

  • 10 dec 2019 07:15
    Bella50

    Önskar dig detsamma 👍

  • 11 dec 2019 15:30

    Tack. :) 

Logga in för att skriva en kommentar.